POLITIKA KVALITY |
|
Našim cieľom je spokojnosť zákazníkov, kde na prvom mieste
stojí kvalita a bezpečnosť dodávaných potravín. |
Naše
laboratórium je zamerané najmä na kontrolu vstupných surovín
počnúc senzorickou analýzou, mikrobiologiou (baktérie,
pliesne, kvasinky), na fyzikálne a chemické charakteristiky
surovín (spektrofotometrie, popol, kontrola vlhkosti). V
tejto oblasti ďalej spolupracujeme s nezávislými
akreditovanými laboratóriami. |
Značná pozornosť je venovaná falšovaniu potravín. Nová
verzia normy IFS 6.1 stavia dôraz na ochranu spotrebiteľa a
určenie rizika podvodnej činnosti súvisiacej so zámenou,
nesprávnym označením, falšovaním alebo podvádzaním. |
Vo
výrobnom procese sú striktne dodržiavané pravidlá správnej
výrobnej a hygienickej praxe a proces výroby je monitorovaný
a vyhodnocovaný v stanovených kritických bodoch (HACCP).
Neustále sa rozširujúcim štandardom je magnetická detekcia a
separácia kovových kontaminantov. |
Maximálna pozornosť je venovaná príprave a priebežnému
školeniu našich zamestnancov, aby sa zásady politiky kvality
a bezpečnosti potravín stali prestížnou otázkou všetkých. |
Bezpečnosť
potravín a ich kvalita je garantovaná certifikáciou IFS (International
Featured Standard), našim členstvom v ESA (European Spices
Asociation) a certifikáciou pre dodávky v BIO kvalite. |
|
KAM CHCETE
POKRAČOVAŤ? |
 |